Σχετικά με εμάς

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ MOIR

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Ιταλικό στυλ ήταν, είναι και θα είναι μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον κόσμο της μόδας προσδίδοντας του μία διαχρονική φινέτσα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Με το πέρασμα των χρόνων ο θαυμασμός μας προς το ιταλικό ταπεραμέντο άρχισε να μεγαλώνει και σε συνδυασμό με την αγάπη μας προς τα κοσμήματα αρχίσαμε να αλληλεπιδρούμε, να ανταλλάσσουμε ιδέες και να γνωρίζουμε κάποιους από τους ανθρώπους που αποτελούν κομμάτι της Ιταλικής μόδας δημιουργώντας μικρούς θησαυρούς που κοσμούν γυναίκες και άνδρες αναδεικνύοντας την ομορφία και τη μοναδικότητά τους. Ένα ταξίδι στη χώρα της μόδας στάθηκε αρκετό ώστε να βεβαιωθούμε ότι το ιταλικό στυλ έχει τη δική του προσωπικότητα, μπορεί από classy και σοφιστικέ να μετατραπεί σε boho-chic, αλλά και extravagant με τον δικό του ντελικάτο τρόπο.


Designed in
Italy
Handcrafted in
Italy
Nickel Tested
100%

Πάθος για τη δημιουργικότητα

Συναντήσαμε ανθρώπους που μας επιβεβαίωσαν ότι λόγω της γειτνίασής τους οι δύο χώρες, Ελλάδα και Ιταλία, έχουν επηρεάσει η μία την άλλη σε πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι και τα κοσμήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετά από τα κοσμήματά μας, αν και κατασκευασμένα στην Ιταλία, να δείχνουν πως έχουν σημαντικές επιρροές από την αρχαία Ελλάδα. Και έτσι με έναν περίτεχνο τρόπο ο θαυμασμός μας για το ιταλικό στυλ έρχεται και ολοκληρώνεται με την αγάπη μας για τα ελληνικά στοιχεία που εμφανίζουν ορισμένα κομμάτια της συλλογής κοσμημάτων μας.

Οδηγός για τη διαμόρφωση της συλλογής μας υπήρξε το πάθος μας για το χειροποίητο κόσμημα και τις μοναδικές δημιουργίες. Ένα από τα υλικά που χαρακτηρίζουν τη συλλογή μας και την κάνουν να ξεχωρίζει είναι το αλουμίνιο. Το 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο λιώνει και πλάθεται από τα χέρια εξειδικευμένων δημιουργών. Μεταμορφώνοντας το από ένα σχήμα σε ένα άλλο, το αλουμίνιο αναγεννιέται ως φυσικό και αυθεντικό κόσμημα, έτοιμο να φτιάξει τις δικές του ξεχωριστές ιστορίες και αναμνήσεις.

Παράλληλα με τα κοσμήματα το ενδιαφέρον μας τράβηξαν οι όμορφες μυρωδιές που μας περιτριγύρισαν σε τοπικά αρωματοπωλεία μικρών πόλεων της Ιταλίας. Έτσι, λοιπόν, η Moir δημιούργησε το δικό της άρωμα εμπνευσμένο από το πρώτο της ταξίδι στην Ιταλία, το οποίο θα συντροφεύει τα κοσμήματα σας.


‘’A piece of jewelry is often a piece of art. But it only becomes valuable when emotions are added to it’’
Sonja Henie. Olympic Athlete.
''I love jewelry - gold and diamonds. I'm a woman''
Monica Bellucci. Italian actress.
''My favorite thing in wardrobe is my jewelry''
Kate Reardon. British journalist, author, and editor.
"Jewelry is like the perfect spice - it always complements what’s already there"
Diane Von Furstenberg. Fashion designer.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στόχος της Moir είναι ο επιτυχής συνδυασμός της μοναδικότητάς σας με αυτή των κοσμημάτων μας και η ενσωμάτωση τους στο καθημερινό σας style, αλλά και στις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Η φιλοσοφία μας είναι η παρουσίαση μοναδικών συλλογών σε προσιτές τιμές ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ένα ελεύθερο πνεύμα που αναζητά πάντα συναισθήματα και περιπέτειες.
Ένα ανεξάρτητο και γενναίο πνεύμα.
Το πνεύμα της Moir Jewels.

“Α unique story behind every jewelry”

Η online κοινότητα της Moir Jewels μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μοιράζοντας ιστορίες και συναισθήματα για εμάς και για εσάς.
Μοιράσου κι εσύ τις εμπειρίες σου μαζί μας.