Επιστροφές / Αλλαγές

Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε και την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Για τις επιστροφές προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφορικών που είναι 6,00€ συνολικά (3,00€ έξοδα επιστροφής και 3,00€ νέας αποστολής) με την υποχρέωση να μας ενημερώσετε πρώτα και να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Η παραπάνω περίπτωση της  επιβάρυνσης των 3,00€ για τα έξοδα της αρχικής αποστολής, δεν ισχύει για όσους επιβαρύνθηκαν εξαρχής με τα έξοδα αποστολής, δηλαδή για όσους πραγματοποίησαν παραγγελίες κάτω των 35€.
Τονίζουμε πως έχετε την υποχρέωση να προηγηθεί η ενημέρωσή μας μέσω μηνύματος στο Facebook, Instagram ή στο email contact@moirjewels.com και να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Η αλλαγή θα γίνει αφού παραλάβουμε τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα αποστείλαμε. Έπειτα, θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αποστολή των νέων προϊόντων, στέλνοντάς σας και τον νέο αριθμό αποστολής.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να επικοινωνήσετε με email ή με μήνυμα σε Facebook-Instagram (ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα), και να ζητήσετε από εκεί την αλλαγή.


Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους προϊόντος

Αν το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε τη συσκευασία του θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο contact@moirjewels.com  ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Εμείς θα σας υποδείξουμε με ποια μεταφορική εταιρεία θα μας στείλετε πίσω το ελαττωματικό προϊόν, ώστε να γίνει η διαπίστωση του ελαττώματος από την ομάδα της Moir Jewels. Η αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος θα γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας μέσω των προαναφερθέντων μέσων και με χρέωση στον λογαριασμό ΕΛΕΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., Βασιλουδι 0, 57020, 6936709447. Κατόπιν της παραλαβής του ελαττωματικού προϊόντος και διαπίστωσης του ελαττώματος του θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας για την αποστολή του νέου προϊόντος.

Αν το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο contact@moirjewels.com ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Εμείς θα σας υποδείξουμε με ποια μεταφορική εταιρεία θα μας στείλετε πίσω το λάθος προϊόν. Η αποστολή του λανθασμένου προϊόντος θα γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας μέσω των προαναφερθέντων μέσων και με χρέωση στον λογαριασμό ΕΛΕΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., Βασιλουδι 0, 57020, 6936709447. Κατόπιν της παραλαβής του λανθασμένου προϊόντος θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας για την αποστολή του νέου προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η διαδικασία αλλαγής σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι συγκεκριμένη και γίνεται μόνο κατόπιν άμεσης (από το χρονικό σημείο παραλαβής της παραγγελίας) επικοινωνίας του πελάτη με την εταιρεία και όχι στέλνοντας ο ίδιος ο πελάτης το ελαττωματικό/λάθος προϊόν πίσω σε εμάς με δική του πρωτοβουλία.
Η υποχρέωση της εταιρείας είναι να κάνει την αντικατάσταση του ελαττωματικού/λάθους προϊόντος αποκλειστικά με το ίδιο προϊόν και όχι με άλλο σχέδιο ή χρώμα , ακόμη και αν αυτό είναι στην ίδια τιμή.


Επιστροφή Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν (ή τα προϊόντα) που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε τα χρήματα που πληρώσατε μειούμενα κατά 6,00€ συνολικά, που είναι τα έξοδα της αρχικής αποστολής (3,00€) και της επιστροφής (3,00€). Η παραπάνω περίπτωση της  επιβάρυνσης των 3,00€ για τα έξοδα της αρχικής αποστολής, δεν ισχύει για όσους επιβαρύνθηκαν εξαρχής με τα έξοδα αποστολής, δηλαδή για όσους πραγματοποίησαν παραγγελίες κάτω των 35€.

Σημειώνεται ότι τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο στην περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η αγορά.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας συναλλαγή, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και αφού ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων.


Εγγυήσεις

Σε περίπτωση ευθύνης της εταιρείας MOIR JEWELS για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται να αιτηθεί, χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση δική του, την αντικατάσταση του προϊόντος του με άλλο, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογες δαπάνες. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση εμφάνισης ελαττώματος επί του προϊόντος λόγω κακής χρήσης αυτού και μη τήρησης των οδηγιών ως προς την φροντίδα των κοσμημάτων που αναγράφεται στην καρτέλα κάθε προϊόντος, η εταιρεία MOIR JEWELS δε φέρει καμία ευθύνη. Η διαπίστωση της προαναφερθείσας περίπτωσης θα γίνει μέσω ποιοτικού ελέγχου από τον οποίο θα περάσουν τα επιστρεφόμενα προϊόντα.


Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Επικοινωνήστε άμεσα στο τηλ: 6936709447 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Τονίζεται πως δεν χωρεί υπαναχώρηση στην περίπτωση που έχετε ξεπεράσει την προθεσμία ακύρωσης.