Επιστροφές / Αλλαγές

Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε και την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Για τις επιστροφές προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφορικών που είναι 6,00€ συνολικά (3,00€ έξοδα επιστροφής και 3,00€ νέας αποστολής) με την υποχρέωση να μας ενημερώσετε πρώτα και να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.
Τονίζουμε πως έχετε την υποχρέωση να προηγηθεί η ενημέρωσή μας μέσω μηνύματος στο Facebook, Instagram ή στο email contact@moirjewels.com και να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Η αλλαγή θα γίνει αφού παραλάβουμε τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα αποστείλαμε. Έπειτα, θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αποστολή των νέων προϊόντων, στέλνοντάς σας και τον νέο αριθμό αποστολής.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς, με email ή με μήνυμα σε Facebook-Instagram (ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα), και να ζητήσετε από εκεί την αλλαγή.


Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους προϊόντος

Αν το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε τη συσκευασία του θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο contact@moirjewels.com  ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Από εκεί θα φροντίσουμε ώστε να σας φέρει η courier χωρίς καμία επιβάρυνση ένα καινούριο και να παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν (διαδικασία χέρι με χέρι).

Αν το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο contact@moirjewels.com ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Από εκεί θα φροντίσουμε ώστε να σας φέρει η courier το σωστό χωρίς καμία επιβάρυνση και να παραλάβει το λάθος προϊόν (διαδικασία χέρι με χέρι).

ΠΡΟΣΟΧΗ: η διαδικασία αλλαγής σε αυτήν την περίπτωση είναι συγκεκριμένη και γίνεται μόνο χέρι με χέρι με τον courier τη στιγμή που θα σας φέρει το σωστό προϊόν και όχι στέλνοντας ο ίδιος ο πελάτης το λάθος προϊόν πίσω σε εμάς με δική του πρωτοβουλία.
Η υποχρέωση της εταιρίας είναι να κάνει την αντικατάσταση αποκλειστικά με το ίδιο προϊόν και όχι με άλλο σχέδιο ή χρώμα , ακόμη και αν αυτό είναι στην ίδια τιμή.


Επιστροφή Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν (ή τα προϊόντα) που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε τα χρήματα που πληρώσατε μειούμενα κατά 6,00€ συνολικά, που είναι τα έξοδα αποστολής (3,00€) και επιστροφής (3,00€) .

Σημειώνεται ότι τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο στην περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η αγορά.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας συναλλαγή, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και αφού ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων.


Εγγυήσεις

Σε περίπτωση ευθύνης της εταιρίας MOIR JEWELS για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται να αιτηθεί, χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση δική του, την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος του με άλλο, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο η συνεπάγεται δυσανάλογες δαπάνες.


Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Επικοινωνήστε άμεσα στο τηλ: 2310 229605 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Τονίζεται πως δεν χωρεί υπαναχώρηση στην περίπτωση που έχετε ξεπεράσει την προθεσμία ακύρωσης.