Τρόποι Αποστολής / Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το moirjewels.com είναι ένα e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) πώλησης κοσμημάτων και αξεσουάρ γυναικείας μόδας μέσω του internet (Διαδικτύου) που δημιούργησε η εταιρεία “ΕΛΕΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.” με διακριτικό τίτλο “MOIR JEWELS”, με έδρα επί της οδού ΒΑΣΙΛΟΥΔΙ 0, Α.Φ.Μ. 801632212, και Αρ. ΓΕΜΗ: 160489604000.
Όλες οι τιμές στο moirjewels.com είναι σε ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Τα προϊόντα τιμολογούνται με βάση την τιμή που είχαν όταν κάνατε την παραγγελία σας. Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το moirjewels.com σας προσφέρει τη δυνατότητα των ακόλουθων τρόπων πληρωμής:

Αντικαταβολή

 • Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης απευθείας στον courier.
 • Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
 • Η επιλογή της Αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής, παρέχεται εντελώς δωρεάν, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Πιστωτική / Χρεωστική / PrePaid Κάρτα (Πειραιώς ePOS Paycenter)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Η διαδικασία της πληρωμής αναλαμβάνεται από την ePOS Paycenter, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας δεν χρεώνεται το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά δεσμεύεται.
Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας και η διαδικασία έχει ως εξής: 

 1. Ολοκληρώνετε τις αγορές σας στο e-shop μας και μεταβαίνετε στο ταμείο (checkout)
 2. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας στο ασφαλές περιβάλλον της Πειραιώς Paycenter.
 3. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή μας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.
 4. Ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας από το moirjewels.com.
 5. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής επιστρέφετε στο moirjewels.com.

Η επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών εξασφαλίζεται από το πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών gate4all της ePOS Paycenter. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στο πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας PCI DSS περιβάλλον της ePOS Paycenter.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται κατά την διάρκεια της συναλλαγής, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της από την ίδια την τράπεζα. Το moirjewels.com δεν συλλέγει, δεν επεξεργάζεται, ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6939709447 ή μέσω e-mail στο contact@moirjewels.com. Για περισσότερους τρόπους επικοινωνίας δείτε την σελίδα Επικοινωνία.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της MOIR JEWELS στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ: GR3501102120000021200911036
Δικαιούχος: ΕΛΕΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.
BIC/SWIFT: ETHNGRAA

Τράπεζα: EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR42026023200005402012644961
Δικαιούχος: ΕΛΕΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (π.χ. Κατάθεση από το λογαριασμό σας στην Πειραιώς, στον δικό μας λογαριασμό στην Πειραιώς).
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (π.χ. Κατάθεση από Eurobank σε Εθνική), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΟΜΙΣΤΕΊΤΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

PayPal

 • Προσθέστε μια κάρτα στον λογαριασμό PayPal και απλώς συνδεθείτε με τη διεύθυνση email σας και τον κωδικό πρόσβασής σας όποτε εκτελείτε αγορές στο Internet.
 • Ολοκληρώστε την αγορά σας με λίγα μόνο clicks.
 • To PayPal προσφάρει επιπλέον ασφάλεια στην συναλλαγή σας, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά μόνο τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και όλα τα οικονομικά στοιχεία αποθηκεύονται στις ασφαλείς βάσεις δεδομένων του PayPal.
 • Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας για κάθε πληρωμή.
 • Γρήγορη εξόφληση. Οι συναλλαγές με PayPal διεκπεραιώνονται αμέσως. Τα χρήματα εμφανίζονται γρήγορα στον λογαριασμό μας, οπότε είμαστε ενήμεροι ότι έγινε η πληρωμή και η παραγγελία σας διεκπαιρεώνεται κατευθείαν.
 • Απαιτείται να έχετε λογαριασμό PayPal ή να δημιουργήσετε ένα νέο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Σημείωση: 

Η MOIR JEWELS αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των στοιχείων σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας (SSL-2048 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Let’s Encrypt) που χρησιμοποιεί η τράπεζα Πειραιώς για να διεκπεραιώσει τις συναλλαγές σας με το moirjewels.com. 

Η MOIR JEWELS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος κατά την καταγραφή των στοιχείων από τον πελάτη, καθώς επίσης και για την εγκυρότητα των όσων στοιχείων αναφέρονται. Μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο πελάτης.
Επίσης, η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα (τεχνικά και μη τεχνικά) που μπορούν να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς το διαδικτυακό περιβάλλον στο οποίο μεταφέρεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι της τράπεζας (ή αντίστοιχα του PayPal) κι όχι της moirjewels.com.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους.
 • Υπάρχει η δυνατότητα για τυχόν παραδόσεις εκτός Ελλάδος, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις και μόνο κατόπιν συνεννόησης.
 • Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία (courier) ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ που συνεργάζεται η MOIR JEWELS και ο χρήστης έχει ενημερωθεί πριν την αποστολή της παραγγελίας του.
 • Δυσπρόσιτες περιοχές ενδεχομένως να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ με το οποίο συνεργάζεται η ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.
 • Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής διαμορφώνονται ανάλογα με την εκάστοτε πολιτική της MOIR JEWELS.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης:

 • 1-2 εργάσιμες μέρες για Χερσαία Ελλάδα (από Έβρο έως και Καλαμάτα)
 • 2-3 εργάσιμες μέρες για Νησιώτικη Ελλάδα και δυσπρόσιτους χερσαίους προορισμούς (όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος κλπ).
 • Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας καθώς και το tracking number της αποστολής σας.
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email contact@moirjewels.com για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε.
 • Οι παραγγελίες προετοιμάζονται και αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή (ή αργίες) εκτελούνται την Δευτέρα (ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα αντίστοιχα).

Προθεσμία εκπλήρωσης της πώλησης: 

Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της επιχείρησης και είναι 1 έως 4 ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης εκτός αν υπάρξει ειδική συμφωνία μεταξύ των μερών που να ορίζει διαφορετικά και να επιβεβαιώνεται εγγράφως.
Σε περίπτωση εκτάκτου και απρόβλεπτου κωλύματος που τυχόν θα αντιμετωπίσει η MOIR JEWELS σε ότι αφορά την παράδοση προϊόντος/προϊόντων, η τελευταία δικαιούται να αναβάλει την παράδοση του συνόλου ή μέρους των πωληθέντων προϊόντων και υπηρεσιών, με έγγραφη δήλωσή της (e-mail) προς τον πελάτη (παράλληλα θα γίνεται και τηλεφωνική ενημέρωση).

Σημείωση:

Η MOIR JEWELS δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου, όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγω μη επαρκών στοιχείων του παραλήπτη (πελάτη).
Στην δεύτερη περίπτωση το αρμόδιο τμήμα θα έρθει απευθείας σε επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Σε περίπτωση που ο ίδιος ο πελάτης αντιληφθεί ότι υπάρχει κάποιο λάθος στα στοιχεία επικοινωνίας του ή τον χώρο παράδοσης που έχει αναφέρει, οφείλει να ενημερώσει το moirjewels.com προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Η MOIR JEWELS δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγω απεργιών, λόγω ειδικών συνθηκών ( πχ επιδημίας/πανδημίας ), λόγω ημερών Black Friday, κλεισίματος δρόμων (ανεξαρτήτως αιτίας) ή καιρικών φαινομένων όπως π.χ. απαγόρευση απόπλου κλπ.

Η MOIR JEWELS είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω email στο contact@moirjewels.com, τηλεφωνικώς στο 6936709447 και στις σελίδες μας στο Facebook και Instagram.